Fa ládák és kalodák a szállítandó anyagok biztonságos csomagolásához, egyedi igényeknek megfelelően.

A kalodákat jó minőségű fenyő alapanyagból gyártjuk. A fa csomagolás ellenáll a nedvesség, a penész, a szennyeződések, a rozsda és a korrózió hatásainak, és biztosítja, hogy a csomagolt termék vagy berendezés sérülés- és korróziómentesen érkezzen meg a célállomásra.

Konténeres szállítás esetén elkészítjük az optimális rakodási tervet, amely a konténer(ek) legjobb helykihasználását biztosítja megrendelőink számára. 

Külföldi piacokra kerülő termékeinket ISPM15 szabvány (IPPC) szerint hőkezeljük, beégetéssel jelöljük és a szállítmányokat magyar és angol nyelvű dokumentációval látjuk el.

A szállítási költségek csökkentése érdekében a kalodákat gyakran lapra szerelve szállítjuk, és megrendelőink telephelyén szereljük készre.

 

 

Ajánlatkérés

* Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatvédelmi szabályzatának feltételei szerint kezelheti.